Park Atlantis Ontspannen aan Zee
EN  FR  DE    
Gastenboek :

Commentaren en beoordelingen van onze cliŽnten
Pagina :  1 2 3 4 5 
Berichtje toevoegen
Van : Dereycke
 
Plaats :
6 januari 2013
Goede oplossing voor verblijf van 9 personen
We verbleven in dit park tussen kerst en nieuwjaar en huurden zowel een appartement als een studio in residentie Dahlia. De persoonlijke aanpak, de supernette kamers, de rust in dit ruime park, de parking naast het appartement en (voor ons belangrijk) het voorbeeldige uitrustingsniveau van de keuken in het appartement hebben ons positief aangesproken. Er zijn ook enkele goede eetgelegenheden in de buurt. Verder hebben we ons op geen enkel moment verveeld omdat er veel te beleven valt in de omgeving (veel mogelijkheden voor uitstappen). De vernieuwde studio's in deze residentie zijn een overweging waard: het is een budget vriendelijke oplossing voor jonge koppels en de combinatie bleek voor ons uitermate geschikt omdat onze groep (ouders en kinderen) uit 9 personen bestaat en voorkwam dat we twee grote appartementen moesten huren. Een adres om te onthouden!
Van : Fam Van den Dries
 
Plaats :
23 december 2012
Toffe locatie
We verbleven begin juli in Park Atlantis en kregen de beschikking over een goed onderhouden en in belangrijke mate vernieuwd appartement in residentie Dahlia. Er was zelfs een digibox en een elektrische BBQ aanwezig! Het appartement hadden we rechtstreeks gehuurd. Het park is goed onderhouden, veilig (afgesloten en met slagbomen) en vrij groot. Ontvangst was vriendelijk. Er zijn voldoende buurtwinkels (vb Erika), bakkers (vb Belise), restaurants (vb. Gerko), terrasjes, ... in de buurt (er bevindt zich een lijst in het appartement, doch ze zijn gemakkelijk te vinden op het internet). Mooi strand met aangenaam terras in de duinen. Goede prijs/ kwaliteitsverhouding. Aanrader om eens te doen!
Van : Vandekerkhove R
 
Plaats :
16 november 2012
Leuk verblijf / mooi wandelgebied
Geslaagde midweek doorgebracht in februari 2012. Gezellige rustige sfeer. Ruim park. Mooi wandelgebied in de duinen. Strand en kusttram vlot bereikbaar. Ideale ligging om uitstapjes te maken aan de kust. Vakantieappartement was recentelijk geverfd en was goed onderhouden. Leuke verrassing was de extra TV in de slaapkamer. Rechtstreekse boeking (Dahlia). Prijs / kwaliteitsverhouding meer dan OK. Aanrader voor wie tussentijds tot rust wil komen. Ook aan te raden voor mensen die zelf wensen te koken en die over een grote uitgeruste keuken wensen te beschikken. Ook geschikt voor korte verblijven in de winter. Minder geschikt voor adolescenten die wensen uit te gaan (tenzij ze de tram willen nemen naar Oostende of Blankenberge). Auto niet strikt nodig (tram stopt ongeveer voor het park)
Vorige     Deze pagina : 10 - 12     Volgende
 1 2 3 4 5