Park Atlantis Ontspannen aan Zee
EN  FR  DE    
Gastenboek :

Commentaren en beoordelingen van onze cliŽnten
Pagina :  1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Berichtje toevoegen
Van : Frederic
 
Plaats :
02 november 2016
geslaagd verblijf op dit park
We hebben net een geslaagd verblijf achter de rug op dit mooie park. We zaten in de residentie met de mooie binnenkoer en kregen een goed uitgerust appartement met twee kleine badkamers. Zeer praktisch ! Het appartement was zeer proper opgeleverd en er werd voorzien in een snelle check-in. Tijdens ons verlof hebben we een bezoek gebracht aan Raversyde; een vissersnederzetting uit 1465 evenals Brugge. De prijs valt zeker mee en er is ook veel aandacht voor de veiligheid. Voor ons een aanrader !!
Van : Mommaerts
 
Plaats :
03 april 2016
Goed verblijf in studio
Ons verblijf in een studio van de Dahlia residentie is goed meegevallen. Gemakkelijke check-in. Vriendelijk personeel. Zeer proper opgeleverd. Voorbeeldige uitrusting met o.a. gratis wifi op de binnenkoer. Goede locatie in het park en aan de kust - wandelafstand van het strand. Winkels en restaurants in de buurt.
Van : Marc
 
Plaats :
09 februari 2016
Nice flat in an enjoyable environment
We stayed in the Dahlia residence and liked this building concept with the lovely inner garden very much. The flat was clean and very well equipped. There was among others a home cinema system, a large flat screen TV, an Ipod interface, Wifi in the flat,.....Price level was very good as well especially when you take into consideration what is included in the price: your parking slot, wifi, tennis, ... We appreciated as well the brochure we received and the good location near the beach.
Vorige     Deze pagina : 16 - 18     Volgende
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 


Privacy- en gebruiksvoorwaarden