Park Atlantis Ontspannen aan Zee
EN  FR  DE    
Gastenboek :

Commentaren en beoordelingen van onze cliŽnten
Pagina :  1 2 3 4 5 6 
Berichtje toevoegen
Van : Mommaerts
 
Plaats :
03 april 2016
Goed verblijf in studio
Ons verblijf in een studio van de Dahlia residentie is goed meegevallen. Gemakkelijke check-in. Vriendelijk personeel. Zeer proper opgeleverd. Voorbeeldige uitrusting met o.a. gratis wifi op de binnenkoer. Goede locatie in het park en aan de kust - wandelafstand van het strand. Winkels en restaurants in de buurt.
Van : Marc
 
Plaats :
09 februari 2016
Nice flat in an enjoyable environment
We stayed in the Dahlia residence and liked this building concept with the lovely inner garden very much. The flat was clean and very well equipped. There was among others a home cinema system, a large flat screen TV, an Ipod interface, Wifi in the flat,.....Price level was very good as well especially when you take into consideration what is included in the price: your parking slot, wifi, tennis, ... We appreciated as well the brochure we received and the good location near the beach.
Van : Rik
 
Plaats :
24 januari 2016
Voor de tweede maal in de Dahlia residentie
We boekten nu voor de tweede maal in residentie Dahlia. Onze keuze viel opnieuw op het type met privť tuin. We boekten via de site van het park en zijn hierover zeer tevreden. Je kan dingen vragen die je niet kan vragen als je via een algemene booking site boekt waar je meestal in een call center terecht komt: zo wilden we perse het zelfde appartement als de eerste maal en dit hebben we ook gratis gekregen. We stelden vast dat het appartement een partiŽle renovatie heeft gehad: er was een vernieuwde slaapkamer, de uitrusting was uitgebreid en er was zelfs gratis Wifi in het appartement.
Vorige     Deze pagina : 7 - 9     Volgende
 1 2 3 4 5 6