Park Atlantis Ontspannen aan Zee
EN  FR  DE    
Gastenboek :

Commentaren en beoordelingen van onze cliŽnten
Pagina :  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 
Berichtje toevoegen
Van : Lincy VC
 
Plaats :
23 juni 2014
Goede vakantie gehad
We verbleven met Pinksteren in dit park. Onze keuze was gevallen op residentie Dahlia. We kregen een deels vernieuwd appartement, dat proper werd opgeleverd. We vonden het appartement voldoende ruim en het voldeed aan onze verwachtingen. De binnentuin van deze residentie oogt aangenaam. Het overdekt terras is voldoende groot en we konden gebruik maken van een elektrische BBQ. Het park heeft een uitstekende ligging. Een bezoek aan Brugge behoort tot de mogelijkheden. Langs het strand bevinden zich natuurlijke duinen, die uitnodigen tot aangename wandelingen, hetgeen we dan ook enkele malen hebben gedaan. Er is ook veel gerenoveerd op dit park: meerdere appartementen zijn vernieuwd en ook op het park zelf zijn er enkele renovaties gebeurd (tennisterreinen, speeltuin, parkeerplaatsen, gevelrenovatie, Ö). Naar ons gevoel kregen we waar voor ons geld en kijken tevreden terug!
Van : Maarten K.M.
 
Plaats : Nederland
28 juni 2013
Fantache verblijf gehad
We hebben een heerlijke tijd gehad bij jullie: 's morgens op het terras buiten in de zon ontbeten; de rest van de dag heerlijk genoten van de omgeving, de rust, de zon en een heerlijk partijtje tennis. Voor herhaling vatbaar.
Van : Dereycke
 
Plaats :
6 januari 2013
Goede oplossing voor verblijf van 9 personen
We verbleven in dit park tussen kerst en nieuwjaar en huurden zowel een appartement als een studio in residentie Dahlia. De persoonlijke aanpak, de supernette kamers, de rust in dit ruime park, de parking naast het appartement en (voor ons belangrijk) het voorbeeldige uitrustingsniveau van de keuken in het appartement hebben ons positief aangesproken. Er zijn ook enkele goede eetgelegenheden in de buurt. Verder hebben we ons op geen enkel moment verveeld omdat er veel te beleven valt in de omgeving (veel mogelijkheden voor uitstappen). De vernieuwde studio's in deze residentie zijn een overweging waard: het is een budget vriendelijke oplossing voor jonge koppels en de combinatie bleek voor ons uitermate geschikt omdat onze groep (ouders en kinderen) uit 9 personen bestaat en voorkwam dat we twee grote appartementen moesten huren. Een adres om te onthouden!
Vorige     Deze pagina : 28 - 30     Volgende
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 


Privacy- en gebruiksvoorwaarden