Park Atlantis Ontspannen aan Zee
EN  FR  DE    
Gastenboek :

Commentaren en beoordelingen van onze cliŽnten
Pagina :  1 2 3 4 5 
Berichtje toevoegen
Van : Marc
 
Plaats :
09 februari 2016
Nice flat in an enjoyable environment
We stayed in the Dahlia residence and liked this building concept with the lovely inner garden very much. The flat was clean and very well equipped. There was among others a home cinema system, a large flat screen TV, an Ipod interface, Wifi in the flat,.....Price level was very good as well especially when you take into consideration what is included in the price: your parking slot, wifi, tennis, ... We appreciated as well the brochure we received and the good location near the beach.
Van : Rik
 
Plaats :
24 januari 2016
Voor de tweede maal in de Dahlia residentie
We boekten nu voor de tweede maal in residentie Dahlia. Onze keuze viel opnieuw op het type met privť tuin. We boekten via de site van het park en zijn hierover zeer tevreden. Je kan dingen vragen die je niet kan vragen als je via een algemene booking site boekt waar je meestal in een call center terecht komt: zo wilden we perse het zelfde appartement als de eerste maal en dit hebben we ook gratis gekregen. We stelden vast dat het appartement een partiŽle renovatie heeft gehad: er was een vernieuwde slaapkamer, de uitrusting was uitgebreid en er was zelfs gratis Wifi in het appartement.
Van : sven C
 
Plaats :
01 januari 2016
Geslaagd kerstverlof
We hebben net een geslaagd verblijf achter de rug op dit vakantiepark. Het appartement vonden we mooi en zeer geschikt voor ons gezelschap. Het werd proper opgeleverd, was gedeeltelijk gerenoveerd en de meeste matrassen waren vernieuwd. De uitrusting is boven de standaard. De ontvangst was vriendelijk: ons werd het appartement getoond, we kregen een uitgebreide informatiebrochure en we werden nadien zelfs nog eens opgebeld door de eigenaar om te horen of alles naar wens was. Over de omgeving hebben we enkel lof: mooie kust en bosrijke omgeving; ideaal om te wandelen en te genieten en dit hebben we dan ook veel gedaan
Vorige     Deze pagina : 4 - 6     Volgende
 1 2 3 4 5