Park Atlantis Ontspannen aan Zee
EN  FR  DE    
Gastenboek :

Commentaren en beoordelingen van onze cliŽnten
Pagina :  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 
Berichtje toevoegen
Van : Lode
 
Plaats :
31 december 2020
Mooi gelijkvloers appartement
Mooi gelijkvloers appartement, de badkamers waren vernieuwd. Er waren twee douches en twee toiletten dus makkelijk als je met kinderen bent. Plaats voor 2 volwassenen en eventueel 4 kinderen (twee stapelbedden) Lederen zetels en een tv met genoeg zenders . De slaapkamer was wel met tapijt dus voor mensen met allergie misschien iets minder. Maar er was wel een stofzuiger en overdag kan je de ramen openzetten op kiep dus dat is ook geen probleem. Zeker een aanrader voor wie iets goedkoper zoekt voor een paar dagen met alles erop en eraan.
Van : Pieter
 
Plaats :
17 november 2020
Proper appartement gelegen in een goed onderhouden tuin
Het appartement Dahlia 001 had een stenen vloer die recentelijk vernieuwd was en dit vonden wij heel praktisch. Was zeer gemakkelijk om proper te houden. Het appartement was verder ook verzorgd en praktisch met twee badkamers, twee toiletten, goede bedden, Ö De wifi in het appartement was van goede kwaliteit. We kregen ook een vrij uitgebreide informatiebrochure. De ontvangst was zeer vriendelijk en met een code konden we zeer snel inchecken. Conclusie goed verblijf en ook best betaalbaar.
http://www.parkatlantis.be
Van : Paula
 
Plaats :
02 juli 2020
Dahlia: Goed uitgerust en proper appartement, dicht aan het strand gelegen
Het appartement Dahlia was gelegen op de begane grond wat ik een voordeel vond. Er lag een mooi tuintje voor ons terras en dit was handig want we hadden ons hondje meegebracht. Het appartement werd proper opgeleverd en is voorbeeldig uitgerust (o.a. zeer uitgebreide keuken met alle toestellen die nodig zijn). We hadden een gratis parkeerplaats. Er wordt veel aandacht besteed aan de veiligheid (brandblusser, branddetector,..). In de buurt zijn enkele restaurants, bakker met broodautomaat, buurtwinkel... De ligging is zeer goed want je bent dicht bij het strand en de kusttram. Er zijn vele mogelijkheden om iets te gaan bezichtigen. De prijs valt zeker mee. We komen zeker nog eens terug
Vorige     Deze pagina : 10 - 12     Volgende
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 


Privacy- en gebruiksvoorwaarden